Wij verkopen verschillende vloer type.
Maar welke past het beste bij u?

De vloeren van Excellent vloeren te Veenendaal

Excellent vloeren heeft 3 vloerengroepen: Hout, PVC en Laminaat. Het hangt van een aantal factoren af voor welk type vloer u kiest. Welke vloer is het meeste geschikt voor uw situatie, welke vloer vind u mooi, past in uw budget en hoe en waar wordt uw vloer uiteindelijk gebruikt.

Om hierachter te komen gaan wij graag samen met u in gesprek, uw vragen, onze vakkennis, onze kwaliteits producten en eerlijk advies zorgen ervoor dat u jarenlang plezier van uw nieuwe vloer heeft!

Houten vloeren

Voor een natuurlijk, warme sfeer

Iedere houten vloer heeft zijn eigen unieke  karakter en geeft sfeer aan uw woning. Eikenhouten vloeren zijn in Nederland het meest populair onder de houten vloeren.

Het gemakkelijk te bewerken Eikenhout past goed in ons Nederlandse klimaat, zal minder reageren op de wisselende klimaatomstandigheden in uw woining dan andere houtsoorten. Uiteraard kunt u buiten Eikenhout bij Excellent vloeren ook slagen met andere houtsoorten in diverse selecties en maatvoeringen.

Lees verder

Laminaat vloeren

Een populaire, betaalbare vloer

Laminaat is al jaren populair, het is een goed en betaalbaar alternatief voor een houten vloer. De ontwikkeling van laminaat staat niet stil, de moderne en ook matte laminaatvloeren zijn bijna niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren.

Laminaat is zeer populair vanwege de betaalbaarheid en het gebruiksgemak. De harde toplaag beschermd de vloer goed tegen krassen, vraagt geen onderhoud en is ongevoelig voor vlekken en verkleuring. Er is een uitgebreide keuze in kleur, uitvoering en kwaliteit.

Lees verder

PVC Vloeren

Zeer duurzaam en slijtvast

Vloeren van PVC worden al jaren gebruikt in winkels, scholen, kantoren, auto showrooms en ziekenhuizen door de vele voordelen die een PVC vloer heeft
 
PVC laat zich simpel schoonhouden en bacteriën voelen zich er niet op thuis.Legbaar als vast verlijmde stroken/tegels, of als klik systeem. Klik PVC is demontabel en gemakkelijk zelf te leggen.

Lees verder

Trappen

Creëer een sfeervolle trap met onze trapbekleding


Uw oude versleten trap een opknapbeurt geven of wilt u gewoon een keer wat anders? Laat uw trap dan bekleden door Excellent vloeren.

Een trap wordt veel gebruikt in uw woning, de gebruikte materialen dienen van goede kwaliteit te zijn. Excellent vloeren gebruikt prefab treden die we op locatie pas maken en monteren, indien gewenst kunnen we door toepassing van led verlichting of andere accessoires uw trap een unieke look geven!

Is uw trap nu van beton, hout of staal? In bijna alle gevallen kunnen wij uw trap renoveren; laat u zich adviseren door een van onze specialisten om te bekijken wat er mogelijk is in uw situatie.

Lees verder
  • Copyright 2015 Excelent Vloeren