Onderhoud van uw vloer?

Het juiste onderhoud vergroot de levensduur van uw vloer.                         

Bij onderhoud van uw vloer is het schoonhouden het belangrijkst.
Door regelmatig te stofzuigen en dweilen zorgt u ervoor dat de vloer zoveel  mogelijk zandvrij gehouden wordt, dit voorkomt dat er overmatige sluitage optreed. Om de vloer op de juiste manier te reinigen en beschermen is het nodig deze te behandelen met de doorvoor geschikte producten, deze kunt u bij ons in de showroom verkrijgen.

Is uw houten vloer toe aan een onderhouds of diepe reinigingsbeurt?
Excellent vloeren te Veenendaal komt vrijblijvend bij u thuis voor een inspectie van uw houten vloer. Bel voor een afspraak 0318 - 505 534 of mail naar: info@excellentvloer.nl

Schade aan uw vloer

Expert in het herstellen van vloeren

Schade aan uw parketvloer?
Wij heb de vakkennis om efficiënt en deskundig de schade aan uw vloer te herstellen. Naar aanleiding van uw schademelding bij de verzekeringsmaatschappij kunt u ons inschakelen voor een schaderapport om daarna met onze deskundigheid op het gebied van laminaatvloeren, plankenvloeren en traditionele tapis vloeren de schade aan uw vloer op zeer professionele wijze te herstellen. Er zijn enige kosten verbonden aan het uitbrengen van het schaderapport, deze worden weer in mindering gebracht als Excellent vloeren uw vloer hersteld heeft.

Lees meer

Vloer afwerkingen

Een nieuwe beschermlaag

Wanneer is uw vloer toe aan een opknapbeurt?
De mate van vervuiling en slijtage is afhankelijk van de belasting van uw vloer, maar ook van de afwerkinglaag. Hoe dan ook, bij iedere houten vloer komt er een moment dat de beschermingslaag dun wordt op de zwaarder belaste delen. De bescherming is dan niet meer voldoende om binnendringend vuil en vocht te weren. Het gevolg: lelijke, donkere plekken in uw vloer.

Lees meer

Onderhoud aan uw vloer.

Juiste onderhoud verlengd de levensduur van uw vloer.

Belangrijkste bij het onderhoud van uw vloer.
Uw vloer goed zand en stofvrij houden. Ter bescherming van uw vloer kunt u bijvoorbeeld onder stoelpoten en meubels vilt plaatsen. Om inloop van straatvuil te voorkomen plaatst u een schoon/ droogloopmat. De welbekende cocosmat is niet effectief genoeg in voorkomen van inloop van vuil en vocht.

Lees meer

Onderhoudsproducten

De beste onderhoudsproducten voor uw houten, laminaat en/of PVC vloer.

Onderhoudsproducten voor uw vloer nodig?
Bouman vloerservice heeft diverse onderhoudsproducten in het assortiment. Door goed onderhoud aan uw vloer geeft u uw vloer een langere levensduur.
Van parketreiniger, onderhoudsolie, wax, pvc / laminaat reiniger tot aan filtjes voor onder uw meubels, alle onderhoudsproducten voor uw type vloer.

Lees meer
  • Copyright 2015 Excelent Vloeren